Τρίτη 29 Μαΐου 2007

Δίδυμες μέρες (καθ'οδόν σφαίρες)

Καθ’ οδόν καθρεφτίζονται μέρες
μ’ ένα τζιν κι ένα μαύρο μακό
αλητεύουν δυο δίδυμες σφαίρες
μεθυσμένες, να κάνουν κακό.

Γεννημένα στο χώμα τα πάθη
τα μισά της μισής μου ζωής
τί γυρεύεις στο νου μου ακόμα;…
τώρα αν φύγεις, μπορεί να σωθείς.


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Monaliza, καλώς ήρθες στο χώρο της blogoσφαιρας... Όμορφη πολύ και καλαίσθητη η σελίδα σου... Εξαιρετικά τα ποιήματα σου, με μια μελαγχολική ενίοτε απόχρωση που την νιώθεις έντονα... Να είσαι καλά και καλή δημιουργική συνέχεια σου εύχομαι... Χαιρετίζω την όμορφη Θεσσαλονίκη...

Ευτυχία είπε...

γεια σου Αίολε! κι η Θεσσαλονίκη σε αντιχαιρετά! καλώς ανταμώσαμε κι από δω. Καλοτάξιδοι να'μαστε με ούριο άνεμο!

Χαρά Τσακίρη είπε...

Καλως το κοριτσι μου το γλυκο και ταλαντουχο!!! Πολυ χαιρομαι που εχεις δικη σου σελιδα και μπορω οποτε θελω να σε απολαμβανω!!! Λατρεμενη η γραφη σου! Εχεις παντα τον θαυμασμο και την φιλια μου!!!!
Υπέροχες οι διδυμες σου!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχία καλησπέρα. Σου μεταφέρω το παρακάτω μήνυμα αυτούσιο όπως μου ήρθε και στο δικό μου blog. Θαρρώ πως σ΄ ενδιαφέρει.

ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ:
Σχετικά με την κινητοποίηση της Παρασκευής για την Αμαλία, σας ενημερώνουμε ότι:
Α. Την Παρασκευή 1η Ιουνίου όλοι οι Bloggers θα ανεβάσουμε ένα post με τον κοινό τίτλο "Για την Αμαλία"
Β. Το τελικό κείμενο που θα αποσταλεί με e mail σε υπουργεία, αρμόδιους φορείς κλπ, έχει αναρτηθεί κι όποιος θέλει μπορεί να το αντιγράψει και να το δημοσιεύσει, (όχι πριν την Παρασκευή). Επίσης θα βρείτε λίστες με links, μεταφρασμένα κείμενα και δελτία τύπου.
γ) Έχει ανοίξει ένα προσωρινό blog για την τελική φάση του συντονισμού της όλης προσπάθειας με τίτλο "Για την Αμαλία-http://giatinamalia-blog.blogspot.com"
Όσοι θέλετε μπορείτε να συνεισφέρετε ώστε να δικαιωθεί κάποτε ο αγώνας της Αμαλίας, μπορείτε να ενημερωθείτε από κει για όλες τις λεπτομέρειες της συλλογικής αυτής δράσης. Δηλώστε συμμετοχή για να γίνετε contributors και ενημερώστε όσους μπορείτε
Σας ευχαριστούμε

Ευτυχία είπε...

Χαρά μου καλως όρισες!΄΄Δική μου΄΄ σελίδα λοιπον...ξέρεις μου φαίνεται κάπως... πάντα πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω πως τα θαύματα τα κάνουν οι παρέες... καλώς σε βρήκα!

Ανώνυμος είπε...

γεια σου κουκλίτσα...:)

Ευτυχία είπε...

Γειά σου κι εσένα μάστορα!